Over mij

Deze webpagina gaat over mij. Mijn naam is Carina Sterk en ik woon in Sittard. Ik ben gehuwd en ik heb twee kinderen. Sinds mijn jeugd heb ik een drive om creatief bezig te zijn. Mijn favoriete materialen zijn alle soorten leer en 100% natuurlijk wolvilt. Soms gebruik ik ook in het oog springende stoffen. Alle materialen hebben gemeen dat zij natuurlijk en duurzaam zijn.

Foto van Carina Sterk

De producten die ik maak zijn hoofdzakelijk in het oogspringende accessoires voor laptops/notebooks, tablets, e-readers en smartphones. Maar ook verschillende soorten leren tassen, riemen, schorten, sierraden, brillenkokers, etc. Ook voor diverse leerreparaties kunt u bij mij terecht.

Alle producten worden door mijzelf ontworpen en ambachtelijk handgemaakt in mijn eigen atelier. Ambachtelijk handwerk dus. De stoffen en het vilt verwerk ik met de naaimachine. Alle leerproducten naai ik met de hand. De tassen die ik maak zijn veelal unieke producten (“one-of-a-kind”). Ik werk ook veel in opdracht, zodat de opdrachtgever een product krijgt geheel naar eigen wens.

Hebt u belangstelling voor mijn producten en ambachtelijk handwerk ga dan naar de winkel op deze website.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00